Hydro-Québec Office design, Les Ailes Complex

Ivanhoe-Cambridge


Type: Fixed-Price Project

Project Date/Period: 2009

Work included renovations of office space, a cafeteria and conference rooms for Hydro-Québec’s offices on the 4th floor of the Les Ailes Complex, in downtown Montreal. The project was undertaken while surrounding offices needed to remain operational and occupied for the entire duration of activities. The principal characteristic of the project was that it needed to comply with the design of adjoining spaces, with regard to style and materials used. The project was completed on a very tight schedule. The project team managed to complete the task ahead of the schedule previously established by the client, who greatly appreciated our efforts.

  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
  • Image 5
  • Image 6
Previous Next